Info

Musea zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om bezoekers te betrekken bij de collectie. Met behulp van geavanceerde 360 graden fotografie creëert Carola de Poel van Panorama-Fotografie gedetailleerde en interactieve virtuele rondleidingen voor musea. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om vanuit het comfort van hun eigen huis de tentoonstellingen en collecties van een museum te verkennen, en te ervaren wat een museum te bieden heeft.

Door het inzetten van virtuele tours is een museum voor een veel breder publiek toegankelijk en kan daarmee een nieuwe generatie museumbezoekers aantrekken. De collecties kunnen op deze manier op een innovatieve manier worden ervaren, die past bij de huidige tijd waarin digitalisering een belangrijke rol speelt.

Bovendien biedt deze vorm van rondleidingen een museum de mogelijkheid om bezoekers een alternatieve ervaring te bieden tijdens tijden van sluiting of beperkte toegang, zoals tijdens de COVID-19 pandemie. Zo kan een museum nog steeds contact houden met hun publiek en hen een indrukwekkende en informatieve museumervaring bieden.

Virtuele tours kunnen helpen om musea ​​nieuwe impulsen te geven in deze digitale tijd.

Wil je meer informatie over (technische) mogelijkheden, prijzen etc. kijk dan op de website: www.panorama-fotografie.nl