Groninger Museum 360

Wandel door het museum via de virtuele tours. Bekijk kunstwerken, video’s, afbeeldingen, beantwoord vragen en ga aan de slag met de creatieve opdrachten.

The Rolling Stones - Unzipped
The Rolling Stones – Unzipped
Van Gogh’s Lentetuin
Willem Kolvoort
Willem Kolvoort – Posters voor Vera
Mondo Mendini
Mondo Mendini
En toch staat de Martini
En tóch staat de Martini
Glaskunstenaar Dale Chihuly
Chihuly
Kunstenaarsvereniging De Ploeg
De Ploeg
Interieur

Bezoek het Groninger Museum 24/7 in een 360 graden omgeving.

De Rolling Stones expositie ‘Unzipped’ was te zien tot 18 april 2021. De 3 talige virtuele tour bestaat uit maar liefst 99 stuks 360 graden foto’s en zit vol met hotspots met video’s, teksten en natuurlijk ontbreekt de muziek niet!

Verder is de populaire expositie van Chihuly uit 2018/2019 te zien, evenals de exposities Mondo Mendini, ‘En tóch staat de Martini’ en ‘Posters voor Vera’ van Willem Kolvoort. Daarnaast is het Atelier, het Info Center en de schilderijen van De Ploeg te zien. En er zullen nog tours van nieuwe tentoonstellingen en de vaste collectie volgen!

Uniek in deze virtuele tours is de interactieve content: in totaal zijn er honderden hotspots met audiofragmenten, muziek, video’s, tekstbordjes, zaalteksten, kijkvragen en weetjes toegevoegd. Speciaal voor kinderen van 0-99 jaar zijn er creatieve opdrachten te vinden, zoals puzzels, kleurplaten, schilder- en fotografie-opdrachten.

Veel plezier!